Home / archiefcentraal / prijzengeld jacobas voor mcdonald huis

prijzengeld jacobas voor mcdonald huis

De Jacoba’s uit Raalte hebben een geldbedrag van 250 euro geschonken aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Het gaat hier om het prijzengeld dat de vrouwenclub eerder dit jaar won bij de Grote Sallandse Carnavalsoptocht.

Al jaren doet de Raalter vrouwenclub mee aan de optocht. Dit jaar liepen de dames mee met ‘de zilvervloot’. Uiteraard waren de Jacoba’s geheel gekleed naar het maritieme thema. En dankzij hun mooie verschijning behaalden de vrouwen de eerste prijs in de categorie ‘kleine groep’.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.