prijswinnaars willen goal van der biezen

Arjan Lensink, Tonnie Alferink en Kevin Brinkhof zijn de winnaars van twee kaarten voor de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Telstar, die vrijdagavond om 20.00 uur wordt gespeeld. Zij hadden net als vele andere bezoekers van Salland Centraal uiteraard het antwoord op de door Go Ahead uitgeschreven prijsvraag goed. Koen van der Biezen, Eagles’ nieuwe spits, kwam in de winterstop over van FC Den Bosch.

De 23-jarige Van der Biezen speelde inmiddels vier wedstrijden de club uit Deventer. Bij zijn debuut tegen Omniworld was de lange spits direct trefzeker met een kopbal. Ook verleden week in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport scoorde de Brabander. Hoewel de aanvaller nog geen enkel duel verloor met Go Ahead, is het nog wachten op zijn eerste doelpunt voor eigen publiek. Mogelijk vrijdagavond dus tegen Telstar, de vijfde wedstrijd in de spannende strijd om de vijfde periode. Eagles staat daarin gedeeld derde, op twee punten van koploper Top Oss.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.