praktijkgerichte coaching in het ijsselgebied

De toegevoegde waarde van een groene en landelijke omgeving is erg groot bij gesprekken over coaching. Marjan Neesman van Captus Training is zich dat als geen ander bewust. “Want je krijgt makkelijker overzicht als je de rust ervaart van het platteland. De beste inzichten krijg je als je hoofd even uit staat. Als je weer kunt ervaren, voelen en beleven”, aldus Neesman. Daarom verzorgt Captus Training praktijkgerichte cursussen communicatie, leidinggeven en klantgerichtheid in het landelijk IJsselgebied.

Na de studie communicatiewetenschappen aan de universiteiten van Amsterdam en Utrecht en vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, startte Marjan Neesman vijf jaar geleden Captus Training. Eerst was haar bedrijf gevestigd in Almere Buiten, maar nu – beter aansluitend bij de activiteiten en werkwijze – woont en werkt Neesman vanuit Welsum. “Eén van de eerste dingen die mensen zeggen als ze hier komen is ‘wat is het hier lekker rustig en stil’. Mensen zijn vaak zo gewend aan drukte en geluid om zich heen dat ze vergeten zijn hoe weldadig stilte klinkt. Zeker als je met bepaalde vragen zit, of zaken in je hoofd op een rijtje wilt krijgen helpt een rustige en natuurlijk omgeving daar heel erg bij.”

Coaching is tegenwoordig in. Dat komt doordat de samenleving en organisaties snel veranderen. Er wordt steeds meer een beroep op het individu gedaan. Er wordt een ieder gevraagd om zich steeds opnieuw te ontwikkelen op gebied van kennis, houding en vaardigheden. Werkgerelateerde coaching is dan een passende begeleidingsvorm. “Daarbij kun je het meeste bereiken door een activiteit te doen waarbij je handen of lichaam gebruikt in plaats van het hoofd. Coaching bij Captus vindt dus buiten plaats. Kijk voor informatie op staging2.captus.nl of bel met Marian Neesman op telefoonnummer 0570-562430.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.