plus severijn zet de bloemetjes buiten

Plus speelt dit jaar wederom in op het voorjaarsgevoel met een actie waarbij klanten kunnen sparen voor een doos met dertig prachtige Lentebloeiers. Maar Plus Severijn Heeten zet de bloemetjes pas echt buiten, want zij houdt een ludieke actie met verborgen tuinschepjes. Wie die vindt, die wint!

Vanaf zaterdag 7 maart zullen er in Heeten tien schepjes verstopt zijn. Voor de vinders staan er op maandag 9 maart fraaie prijzen klaar bij Plus Severijn aan de Dorpsstraat 36. De hoofdprijs, een gasbarbecue ter waarde van 199 euro, is voor de eerste persoon die zich met een schepje meldt. De tweede prijs is prachtige een brikettenbarbecue ter waarde van 119 euro en de derde prijs een tafelbarbecue ter waarde van 69 euro. De overige prijswinnaars ontvangen een waardebon van Plus ter waarde van 25 euro.

De Lentebloeiersactie start maandag 9 maart en loopt door tot zaterdag 18 april. Bij besteding van tien euro aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel. Daarnaast zijn er wekelijks extra zegels verkrijgbaar bij een zestal actieartikelen. Een volle kaart van 34 zegels geeft recht op een tegoedbon voor een doos met Lentebloeiers. Bij inlevering van deze bon ontvangt iedere klant in het weekend van Moederdag (op 8 en 9 mei) een doos met dertig Lentebloeiers: Tien Lobelia’s, tien Petunia’s en tien Vlijtige Liesjes!

Om de actie helemaal af te maken ontvangt iedere klant van Plus bij de tegoedbon voor de Lentebloeiers ook twee vrijkaarten voor Infotainmentpark Emsflower in het Duitse Emsburen, tien kilometer over de grens bij Oldenzaal. Dit park belicht de wereld van tuinbouw in al z’n facetten en beschikt daarnaast over diverse restaurants, terrassen, speeltuin en een kinderboerderij. Kortom: Plus zet de bloemetjes écht buiten dit voorjaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.