plus severijn overhandigt prijs aan winnaars

De winnaars van de actie met de tuinschepjes bij Plus Severijn Heeten zijn bekend. In het weekend van 7 en 8 maart verstopte de supermarkt tien tuinschepjes in het dorp, met daaraan enkele fraaie prijzen gekoppeld. Een ieder die zo’n schepje vond en terugbracht naar de Plus kwam in aanmerking voor een mooie prijs. Uiteindelijk werden alle schepjes keurig geretourneerd, en dus kon Plus Severijn tien prijswinnaars gelukkig maken.

De Lentebloeiersactie bij Plus Severijn is overigens nog niet afgelopen. Tot 18 april ontvangen klanten bij besteding van tien euro aan boodschappen een spaarzegel. Een volle kaart van 34 zegels geeft recht op een tegoedbon voor een doos met plantjes. Bij inlevering van deze bon ontvangt iedere klant in het weekend van Moederdag (8 en 9 mei) een doos met dertig Lentebloeiers: Tien Lobelia’s, tien Petunia’s en tien Vlijtige Liesjes!

Om de actie helemaal af te maken ontvangt iedere klant van Plus bij de tegoedbon voor de Lentebloeiers ook twee vrijkaarten voor Infotainmentpark Emsflower in het Duitse Emsburen, tien kilometer over de grens bij Oldenzaal. Dit park belicht de wereld van tuinbouw in al z’n facetten en beschikt daarnaast over diverse restaurants, terrassen, speeltuin en een kinderboerderij. Kortom: Plus zet de bloemetjes écht buiten dit voorjaar!

De prijswinnaars bij Plus Severijn:

1. Fam. De Val – Weber q100 titanium gas bbq t.w.v. 199 euro.

2. Fam. Heerink – Weber blue lagoon bbq t.w.v. 119 euro.

3. Fam. Wichink-Kruit – Weber smokey joe bbq t.w.v. 69 euro.

4. Fam. Lamers – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

5. Fam. Vd Weerd – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

6. Fam. Vd Weerd – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

7. Fam. Vd Weerd – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

8. Fam. Mulder – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

9. Fam. Kemperman – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

10. Fam. Wierik – Plus boodschappencheque t.w.v. 25 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.