piet schrijvers op jeugdkeepersdag asc62

De voetbalvereniging Onder leiding van de ervaren oud-doelman van onder meer Ajax, FC Twente en PEC Zwolle krijgen keepers in de leeftijd van 8 tot 18 jaar de hele dag training in souplesse, duik- en vangtechnieken en vele andere aspecten van het keepersvak.

In tegenstelling tot het verleden willen vele jonge kinderen graag tussen de palen staan. De faciliteiten voor de jonge goalies zijn tegenwoordig ook stukken beter. Echte keepershirts en goede handschoenen zijn geen uitzondering meer bij de allerkleinsten. ASC’62 wil dit graag stimuleren met de keepersdag, waar naast Schrijvers tevens een keeper uit het betaalde voetbal verschijnt. Wie is vanwege het competitieverloop nog de vraag, maar hij zal in ieder geval een demonstratie geven. Deelname aan de keepersdag kost 15 euro, dat is inclusief lunch en een certificaat. Opgeven kan via staging2.asc62.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.