panorama leent naam aan vat on wheels

De megagrote tent waarin Freestyle Festival VAT on Wheels op Koninginnedag wordt gehouden, wordt door het mannenblad Panorama omgedoopt tot de Panorama Arena. Het tijdschrift heeft ook een zogenaamd ‘vader en zoon-arrangement’ samengesteld, want voor minder dan dertig euro ontvang je bij twee kaarten voor het freestyle festival in Nieuw Heeten ook een proefabonnement van drie nummers op Panorama.

Het motorstuntevenement heeft een fantastisch deelnemersveld met internationale toppers als Fabian Bauersachs, Busty Wolter, Frederik Johansson en Nederlander Norman Verbeek. Inmiddels heeft ook de Duitser Tim Kerling zijn komst toegezegd en komt de Belgische topper Gilles de Jong naar Nieuw Heeten. Hij is in zijn geboorteland een zeer bekende MotorX en supercrossrider. In 2008 had hij zijn eerste IFMXF-race en bereikte hij in Brazilië voor de eerste keer de finale. Met zijn unieke 1 Hand-1 Foot Lazyboy liet hij een trick zien die er beter uitzag dan de meeste backflips.

Kaarten voor de rockavond op woensdag 29 april kosten 10 euro per persoon. Voor donderdag betaal je 15 euro (12,50 in de voorverkoop). Een passe partout kost 20 euro. Het Panorama-arrangement, bestaande uit drie nummers plus twee kaarten voor de donderdag, heb je al voor 29 euro. Maar je kunt het ook winnen via een nieuwe prijsvraag. Chantal Hagen, Jan Alferink, Leonie Kamphuis en Piet ten Have zijn de gelukkige winnaars die je al voor gingen. [url=http://prijsvraag.sallandcentraal.nl/prijsvraag_index.php?q=vatonwheels]Klik hier om gratis kans te maken op kaarten[/url].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.