Home / archiefcentraal / oranjerie wijhe b1 pakt titel op de slotdag

oranjerie wijhe b1 pakt titel op de slotdag

Op de slotdag van de competitie werd in eigen huis grote concurrent Voorwaarts uit Twello met 18-15 verslagen.

Voorwaarts stond voorafgaand aan het duel één punt voor op Wijhe en had dus voldoende aan een gelijkspel, maar het liep anders. De Wijhese meiden werkten keihard en gingen daardoor met een kleine voorsprong rusten. In de tweede helft kwam Voorwaarts terug, maar door goed keeperswerk van Taylor Onderberg bleef Wijhe overeind. Taylor stopte twee strafworpen op beslissende momenten, waardoor het uiteindelijk 18-15 werd in het voordeel van Wijhe.

Dankzij het kampioenschap speelt Wijhe volgende week een duel tegen UGHV uit Ulft, de kampioen uit de andere hoogste klasse van de afdeling NHV Oost. Deze wedstrijd wordt op zondag 5 april om 14.40 uur gespeeld in sporthal Kermisland in Arnhem. De winnaar van het duel gaat naar het NK voor B-teams op 18 april in Amsterdam.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.