opnieuw spetterend oranjefeest in heino

Stichting Oranje Comité Heino is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor een groot Oranjefeest op Koninginnedag in Heino. Het doel is om een afwisselend programma voor jong en oud te bieden, zonder entree.

De festiviteiten starten om 13.00 uur met een aubade bij de katholieke kerk, met direct aansluitend de optocht. Vanaf 13.30 uur vinden er rond de Paalweg en de Canadastraat verschillende activiteiten plaats. De scouting is van de partij, de kinderen kunnen geschminkt worden, er staat een springkussen opgesteld en bij Oortwijn is er weer een korenfestival.

Nieuw in het programma is het Crazy Oranje Circuit. Teams van twee personen nemen het tegen elkaar op in een spelencircuit met onderdelen als bierfietsen, beschuitfluiten, taartgooien, steltlopen en nog enkele andere ludieke en spectaculaire spelletjes. De Heinose organisatie belooft in elk geval nog flink wat verrassend spektakel. Opgave is mogelijk via de site van Stichting Oranje Comité Heino.

Verder staan er een kinderrommelmarkt en een spectaculaire motorzaagshow op het programma. De kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen om 14.00 uur naar de Grote Apekop Show in het parochiecentrum kijken. Op originele wijze worden de kinderen meegevoerd in een wonderlijke wereld vol onbegrijpelijke goocheltrucs en illusies, muzikale acts, originele liedjes en veel hilarische gebeurtenissen.

Om 16.00 uur begint het afsluitende muziekfestijn in de feesttent. De bekende top 40-formatie Boulevard verzorgt een optreden. Party DJ Marcel zorgt voor de rest van de muzikale invulling. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.oranjefeestheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.