open show dagen bruggeman broekland

Bruggeman Broekland houdt op zaterdag 28 en zondag 29 maart weer de Open Show Dagen. De klanten kunnen kijken naar de nieuwe collecties tuin- en parkmaterialen en kachels. Bruggeman Broekland is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hapjes en drankjes staan klaar.

Bruggeman bestaat uit twee hoofdtakken: ‘Tuin & Park’ en de Kachelspeciaalzaak. Bij Tuin & Park kun je onder andere kijken naar de nieuwe gazon- en zitmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers en versnipperaars, maar ook naar speeltafels, speelgoed, sierhekwerk, tuinverlichting, infraroodsauna’s en spa’s. Tijdens de Open Show Dagen gelden speciale prijzen op de spabaden.

Bij de Kachelspeciaalzaak kun je kijken naar diverse nieuwe kachels. Bruggeman is dealer van merken als Flam, Bocal, Faber, Totem, Wanders, Helex, Bellfire en Kalfire. En dat is nog maar een kleine greep uit het merkenaanbod. Tijdens de Open Show Dagen zijn er speciale demonstraties van haarden en kachels die aangesloten kunnen worden op de cv. Nieuw zijn ook inbouwhaarden op maat en de speksteenkachel uit Zweden.

Bruggeman voorziet sinds kort ook in renovatie van je schoorsteen (zonder hak- of breekwerk). Tijdens de Open Show Dagen gelden er leuke kortingen op diverse showroommodellen. Meer informatie kun je vinden op staging2.bruggeman-broekland.nl. Bruggeman is te vinden aan de Van Dongenstraat 38.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.