open huis bij lse fotografie en vormgeving

‘!lse Fotografie & Vormgeving’ opent op zaterdag 14 maart de deuren van het nieuwe pand aan de Langstraat 52 in Wijhe. Na een aantal weken te hebben verbouwd, is de nieuwe studio nu echt bijna af en bestaat er voor iedereen de mogelijkheid om tussen 14.00 en 19.00 uur even een kijkje te nemen.

Een extra reden om even langs te komen zijn de openingsacties die worden gehouden. Er worden diverse kortingsbonnen (voor zowel bedrijven als particulieren) aangeboden, die te gebruiken zijn bij !lse Fotografie & Vormgeving in Wijhe. Meer informatie kun je vinden op de website staging2.ilsedevries.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.