Home / archiefcentraal / ook miss maaike actief tijdens madd

ook miss maaike actief tijdens madd

Net als wethouder Roger de Groot zet ook Maaike Heethaar (Miss Overijssel 2008) zich belangeloos in tijdens de Make A Difference Day (MADD), de grootste vrijwilligersactie van Nederland die dit jaar wordt gehouden op 20 en 21 maart.

Miss Maaike gaat zaterdag 21 maart meehelpen bij de verwendag voor vrijwilligers van Stichting Ekoline en Nijland BOD in Raalte. Stichting Ekoline is een landelijk kennisplatform voor onderwijs aan kinderen met ernstige meervoudige beperkingen. Nijland BOD is een bureau voor orthopedagogische dienstverlening. Gezamenlijk organiseren zij een driedaags evenement voor hun vrijwilligers, medewerkers en andere belangstellenden. Een belangrijk onderdeel van dit evenement is de modeshow op zaterdagavond. Deze modeshow zal gepresenteerd worden door Maaike Heethaar.

De modeshow, toegankelijk voor publiek, begint om 20.00 uur bij Taveerne Tivoli aan de Zwolsestraat in Raalte en duurt tot 22.00 uur. Voor meer informatie bel Mia Nijland: 06-23679393.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.