ook bertolf naar de raalter pinkster party

Naast soul- en funkzanger Alain Clark komt ook Bertolf naar de Raalter Pinkster Party op zaterdag 30 mei. De Zwollenaar komt met zijn band naar festivalterrein de Domineeskamp in hartje Raalte en treedt voor de pauze op. Na de pauze neemt Alain Clark het stokje over.

De tijd dat Bertolf nog bekend stond als ‘die goeie ex-gitarist van zangeres Ilse Delange’ lijkt al heel lang geleden, zo snel is het de afgelopen twee jaar gegaan met de man die met ‘Another Day’ een megahit scoorde. Een grote toekomst voor deze Zwollenaar lijkt bijna zeker. Kaarten voor het jaarlijkse feestje voorafgaand aan Ribs&Blues kosten in de voorverkoop 10 euro. Op de avond zelf is dat 15 euro. De tickets kunnen gekocht worden via de site staging2.ribsenblues.nl, maar binnenkort ook bij de VVV/ANWB en de C1000 Erik Kroeze (Domineeskamp) in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.