nieuwe prijsvraag lantaarn voor 90s party

De 90’s Party in concertzaal De Lantaarn in Hellendoorn is al jaren steevast uitverkocht. Ook de kaarten voor de komende editie op zaterdag 28 maart (aanvang 22.30 uur) vinden alweer gretig aftrek. Alle reden voor Salland Centraal dus om er maar weer een prijsvraag tegenaan te gooien. Voor het volgende feest, met alle commerciële hits uit de vorige eeuw, hebben we drie setjes van twee kaarten om weg te geven.

Wil jij graag gratis (in plaats van 10 euro te betalen) naar de 90’s Party in De Lantaarn, geef dan antwoord op de volgende eenvoudige vraag. Welke DJ verzorgt de 90’s Party op zaterdag 28 maart? Je kunt je antwoord tot en met dinsdag 24 maart mailen naar onze redactie. Vermeld daarbij naast het juiste antwoord ook je naam, telefoonnummer en woonplaats. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.