nieuw tuinontwerpbureau in heeten

Nelleke Mein is onlangs gestart met haar tuinontwerpbureau Creagroen in Heeten. Ze maakt originele en moderne ontwerpen. Creagroen adviseert daarnaast ook over duurzame materialen en milieuvriendelijk tuinieren.

“Iedereen stelt zijn/haar eisen aan de tuin en dat maakt elk ontwerp of beplantingsplan weer uniek”, stelt Nelleke. “Een ontwerp met een goed beplantingsplan zorgt dat er het hele jaar wat te zien is in de tuin. Als je in de tuin bent, maar ook als je vanuit huis naar buiten kijkt. Nu de lente eraan komt, wordt er steeds meer tijd in de tuin doorgebracht. En dan is het prettig als zo’n tuin wat te bieden heeft, namelijk speelruimte voor de kinderen, ruimte om lekker in de zon te zitten, ruimte om te tuinieren en niet in de laatste plaats bloeiende en boeiende planten. Een beplantingsplan kan er ook voor zorgen dat een tuin onderhoudsarm is. En dat sluit aan bij de huidige tuintrend, namelijk dat veel mensen kiezen voor een strak vormgegeven tuin, die weinig onderhoud vraagt. Uiteraard staan de persoonlijke wensen centraal, een andere stijl is ook mogelijk!”

Creagroen besteedt bij de ontwerpen ook aandacht aan het milieu. Het idee dat milieuvriendelijk tuinieren niet samengaat met een strak en modern ontwerp is volgens Nelleke al lang achterhaald. “Ik werk veel met duurzame materialen en eventueel gebruik ik materialen en/of planten voor een tweede keer.”

Creagroen werkt samen met ervaren hoveniers in de regio, maar met een tekening en een werkbeschrijving kun je ook zelf aan de slag gaan. Creagroen is te vinden aan de Lange Slag 36 in Heeten, telefoon 0572-380813 of 06-44560578. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je een kijkje nemen op staging2.creagroen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.