Home / archiefcentraal / nieuw beleidsplan begraven in raalte

nieuw beleidsplan begraven in raalte

De gemeente Raalte heeft een nieuw beleidsplan ‘Begraven in Raalte’ gelanceerd. Dit beleidsplan gaat over de gemeentelijke begraafplaatsen: Eén in Heino en drie (Pleegste, Westdorp en de Joodse begraafplaats) in Raalte.

In het plan ‘Begraven in Raalte’ staat het beleid dat de gemeente de komende jaren wil gaan voeren. Ook wordt er in gegaan op de maatschappelijke ontwikkelingen, de capaciteitsontwikkeling en de beeldkwaliteit op begraafplaatsen. Daarnaast is een apart hoofdstuk gewijd aan de exploitatie van de begraafplaatsen en de tarievenstructuur. Op maandag 9 maart houdt de gemeente een informatieavond over het beleidsplan ‘Begraven in Raalte’. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van Raalte en begint om 19.30 uur.

Voor het complete beleidsplan ‘Begraven in Raalte’ klik hier. Het plan ligt ook ter inzage in de info-hoek van het gemeentehuis. De burgers van de gemeente Raalte kunnen tot uiterlijk 15 april 2009 een inspraakreactie geven op het plan.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.