muziek komt tot leven in expo henk zielman

Henk Zielman exposeert de komende weken bij Museum de Laarman in Luttenberg met zijn werk ‘The Beatles en the Stones op één podium’. De passie van deze beeldend kunstenaar voor oude muziek komt tot uitdrukking in ongeveer vijftig afspeelbare schilderijen. LP’s van onder andere The Beatles, Rolling Stones, Abba, Iron Maiden, Elvis en U2 worden gesmeed, gepolijst en geschilderd tot een compositie met een link naar de titel.

Onlangs was Zielman te gast in het televisieprogramma ‘Tijd voor theater’. Maandag is de Raaltenaar te zien in ‘Man bijt hond’ van de NCRV. Wie daarna van het werk van Henk Zielman wil genieten moet dus naar Luttenberg. Op de zondagmiddag 29 maart wordt de expositie geopend. Ook op 5, 11 en 12 april (Pasen) tussen 13.00 en 17.00 uur is de tentoonstelling nog te zien. De entree bedraagt vier euro per persoon, kijk voor meer informatie op staging2.delaarman.nl.

Update – Uitzending gemist? Hier zie je Henk in Man bijt hond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.