Home / archiefcentraal / modeshows in raalte redelijk goed bezocht

modeshows in raalte redelijk goed bezocht

De modeshows in het Raalter centrum waren zaterdag een succes. De publieke belangstelling was redelijk. En dat ondanks het weer. Want hoewel het zaterdagochtend nog stralend lenteweer was, werd het in de loop van de middag somberder. Maar daar leken de modellen en het publiek niet mee te zitten.

En over de getoonde mode kun je natuurlijk heel lang praten, maar je kunt het beter zien. Daarom vind je bij dit bericht een uitgebreide fotoreportage. Vooral ook voor al die mensen die er zaterdagmiddag voor kozen om lekker thuis te blijven. De foto’s zijn gemaakt door Gerard Jonkman en Hans Rump.

Lees ook

Uitagenda

Woensdag 4 augustus Wesepe Het Wapen van Wesepe 18.30-19.00 uur Start wandeldriedaagse Labor Donderdag 5 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.