meiden kwiek c1 ongeslagen kampioen

De handbalsters van GIBO Groep Kwiek C1 zijn zaterdag zonder puntverlies kampioen geworden. Tegen het laaggeklasseerde Oranjerie Wijhe C1 werd de laatste competitiewedstrijd met 30-15 gewonnen, maar eigenlijk werd de basis voor de titel al gelegd in het duel tegen de jongens van Achilles, die tweede zijn geëindigd.

Echt spannend was de wedstrijd tegen Wijhe zaterdag dan ook niet, maar desondanks werd er een klinkende zege geboekt. Na het eindsignaal van de scheidsrechter werd het team gefeliciteerd met een presentje en bloemen, niet alleen namens de vereniging, ouders en vriendinnen, maar ook de sponsor liet zich niet onbetuigd. Naderhand werden de meiden in café-restaurant Tijenraan met het welbekende ‘We are the Champions’ van Queen onthaald en getrakteerd op een feestpatatje plus drankje van de trotse begeleiders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.