Home / archiefcentraal / luchtenberg wint cheque van de welkoop

luchtenberg wint cheque van de welkoop

Bedrijfsleider Harrie Overgoor van Welkoop Raalte heeft vrijdag een boeket bloemen en een cheque ter waarde van 200 euro overhandigd aan mevrouw Luchtenberg uit Lierderholthuis, die onlangs op de Tuinexpo Salland in Luttenberg succesvol mee deed aan een prijsvraag van de Welkoop.

Op de tuinexpo kon je het gewicht raden van een tuinkas. Ruim 1.300 mensen waagden een gokje. En uiteindelijk zat mevrouw Luchtenberg het dichtst bij het juiste gewicht. Ze zat er slechts 100 gram naast en kreeg daarom vrijdag een cheque van 200 euro, die ze mag besteden bij de Welkoop in Raalte.

Overigens was mevrouw Luchtenberg niet de enige prijswinnaar. De Welkoop had op de tuinexpo namelijk ook nog een prijsvraag voor de kinderen. Zij konden raden hoeveel dieren in de Welkoop-stand aanwezig waren. Het juiste antwoord was 30 dieren. Onder de juiste inzenders kregen zaterdag vijf kinderen hun prijs.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.