Home / archiefcentraal / lmb veldman krijgt komatsu dealerschap

lmb veldman krijgt komatsu dealerschap

LMB Veldman in Mariënheem is dealer geworden van Komatsu, een Japanse producent van bouwmachines. Komatsu heeft vestigingen over de hele wereld, maar de machine’s die bedoeld zijn voor de Europese markt worden hoofdzakelijk geproduceerd in Duitsland, Engeland en Italië. Als regionaal partner is LMB Veldman het aanspreekpunt als het gaat om verkoop, onderhoud en reparatie van met name het compacte materieel.

“We zochten een uitbreiding van ons verkoopprogramma en hebben dat gevonden in deze nieuwe partner”, aldus Veldman. “We hopen met machines van Komatsu onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, of het nu gaat om een minigraver voor een hovenier of een wiellader voor een grondverzetbedrijf. Met Komatsu hebben we ongetwijfeld een passende machine.” Kijk voor meer informatie op www.lmbveldman.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.