kwiek start de nacompetitie in den haag

GIBO Groep Kwiek begint de nacompetitie zaterdag met een uitduel in Den Haag tegen Wings. De Raalter formatie moet de komende weken in een poule met BFC, E en O en Wings degradatie uit de eredivisie zien te voorkomen.

Doordat Kwiek als hoogste eindigde in de reguliere competitie start de ploeg van trainer Torben Hansen de degradatiepoule met vier bonuspunten. Wings, dat twaalfde werd in de competitie, begint met één bonuspuntje. Overigens is Kwiek zeer blij met het feit dat er weer met hars gespeeld mag worden in sporthal Loosduinen, de thuisbasis van Wings. Het harsverbod was voor alle ploegen, die op bezoek gingen bij Wings, namelijk een grote handicap. Ook voor de dames van Kwiek. Het duel in Den Haag begint zaterdag om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.