kwiek doet goede zaken door zege op wings

De dames van GIBO Groep Kwiek hebben zaterdag uitstekende zaken gedaan. Op bezoek bij Wings in Den Haag werd de eerste wedstrijd van de nacompetitie winnend afgesloten: 20-23. En omdat het duel tussen E&O en BFC gelijk eindigde, gaat Kwiek overtuigend aan de leiding in de degradatiepoule. De ploeg van coach Torben Hansen staat met zes punten alleen aan kop. BFC volgt met vier punten, E&O heeft drie punten en Wings staat laatste met één punt.

Het duel in sporthal Loosduinen, de thuisbasis van Wings, was zaterdagavond spannend maar zeker niet sprankelend. Vele schotkansen werden door Kwiek niet verzilverd, waardoor de voorsprong constant beperkt bleef tot twee of drie punten. De verdediging stond echter de hele wedstrijd goed, waardoor de zege eigenlijk niet echt in gevaar kwam. Kwiek keerde daarom niet ontevreden huiswaarts, want de punten – en daar draait het om – werden immers gepakt. Zondag speelt Kwiek thuis tegen E&O uit Emmen. Aanvang om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.