Home / archiefcentraal / kunstkring raalte exposeert bij la maniere

kunstkring raalte exposeert bij la maniere

Acht leden van de Kunstkring Raalte exposeren komend weekend hun werken tijdens het groots opgezette netwerkevenement van La Manière, van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart, bij Tivoli aan de Zwolsestraat in Raalte.

De kunstenaars tonen hun werk op uitnodiging van La Manière om de diversiteit van deze organisatie te onderstrepen en de verbindingen die La Manière weet te leggen tussen de zakelijke en creatieve wereld. Deelnemers aan deze expositie zijn Marieta Bril-Journée, Annemarie Eijsvogels, Annemiek Jansen, Christien de Jong, Kees Nieuwenburg, Diana Nijenkanp, Anny ten Thij en Bernadette Tulling. Zij laten een verscheidenheid aan onderwerpen, stijlen en uitwerkingen zien.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.