koopzondag lemelerveld in teken van lente

Lemelerveld houdt 15 maart weer de gezamenlijke koopzondag. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er deze keer zeven bedrijven geopend op gebied van mode en wonen. Het gaat om: Wagenmans Wonen, Tuin Ton Alferink, Herbrink Parket, Fashion 2day, 7ty6ix Woman’s Wear, Judith & Judith Schoenmode en Lijstenmakerij & Kunsthandel De Vos.

Het voorjaar komt eraan en dit is een uitgelezen mogelijkheid om je alvast te oriënteren op alle mogelijkheden die er zijn als het gaat om interieur, (schoen)mode, en de tuin. “Kredietcrisis of niet, we gaan actief het voorjaar tegemoet”, vertelt Bas Wagenmans namens de Lemelerveldse ondernemers. “Het dorp heeft veel te bieden en nodigt je dan ook uit om op 15 maart een bezoek te brengen. En ben je het gewinkel even moe? De plaatselijke horeca zijn uiteraard ook geopend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.