Home / archiefcentraal / kids feest week bij elferink schoenen

kids feest week bij elferink schoenen

Door een glijbaan in de winkel is het voor kinderen natuurlijk altijd al een feestje om naar Elferink Schoenen in Raalte te gaan, maar volgende week is het er helemaal geweldig. Het is de hele week namelijk ‘Kids Feest Week’, waarbij – hoe kan het ook anders – in de kinderhoek feest wordt gevierd.

Naast de nodige versieringen zoals slingers en ballonnen hoort bij zo’n feestje natuurlijk ook een traktatie. Dus ligt er bij Elferink Schoenen voor alle kids wat lekkers klaar! Ook krijgen kinderen bij aankoop van een paar kinderschoenen een cadeautje voor op de fiets. Op zaterdagmiddag en koopzondag (29 maart) kan ieder kind worden geschminkt als bijvoorbeeld een vlinder, een clown of iets anders leuks! Mama en papa kunnen dan ondertussen de grote collectie kinderschoenen bekijken.

Verder heeft Elferink Schoenen in Raalte een kleurplaatwedstrijd uitgeschreven waarmee een coole lowriderbike te winnen is. De wedstrijd loopt tot 18 april. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, krijgt ook iedereen een toffe tas bij zijn of haar schoenen cadeau. Voor meer informatie over de ‘Kids Feest Week’ of de wedstrijd kun je een kijkje nemen op www.elferinkschoenen.nl.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.