Home / archiefcentraal / juniorenteam bc hoogerheyne kampioen

juniorenteam bc hoogerheyne kampioen

Voor het tweede jaar op rij is het tweede juniorenteam van de Heinose badmintonvereniging BC Hoogerheyne kampioen geworden. Ditmaal in de derde klasse U15. Dit resultaat werd bereikt met slechts één nederlaag en één gelijkspel in de gehele competitie.

Het jongensteam bestaat uit Wessel Berkemeijer, Leon Kolthoff, Joram Schrijver en Jurjen Stam en reservespeler Robin Bendijk. Ze werden na de laatste competitiewedstrijd gehuldigd met een mooie medaille en een heerlijke taart. Na de promotie staat hen volgend jaar een nieuwe uitdaging te wachten, iets waar het team zo langzamerhand wel aan toe is. Voor het zover is, mogen ze op 29 maart nog naar de regiokampioenschappen waar ze zich kunnen meten met de andere kampioenen van Overijssel en Gelderland.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.