Home / archiefcentraal / john ogods op de planken in capellenborg

john ogods op de planken in capellenborg

Een verrassende combinatie van ras-Ieren en Hollanders met een Irish touch komt zaterdag 14 maart optreden in het Capellenborgtheater in Wijhe. De John O’Gods brengt een muzikale show die zo breed is als de Ierse geschiedenis zelf. Dit muziekfeest, door zes doorgewinterde muzikanten, weet zich op verpletterende wijze te onderscheiden van andere feesten. Met een mix van covers en zelf geschreven songs. Het optreden begint om 20.15 uur.

De dynamiek van en de chemie tussen de zes heren op het podium zijn onbeschrijfelijk. De Ierse muziekshow is onroerend, energiek, verrassend en uitdagend. Van traditioneel tot hedendaags, van folk tot rock. Een Ierse wervelstorm die over de Nederlandse theater- en festivalpodia trekt en pas is uitgeraasd nadat de menigte zich heeft overgegeven en band en publiek één zijn in een onvergetelijk muziekfestijn. Avond aan avond gaan de John O’Gods tot het uiterste.

Kaarten voor de John O’Gods zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in Wijhe bij postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe, in Olst bij Boek- en kantoorvakhandel Korten. In de voorverkoop betaal je 15 euro, aan de zaal twee euro meer. Kaarten kunnen ook besteld worden via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Kijk voor meer informatie op www.capellenborgtheater.nl.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.