ivn in wijhe helpt padden bij oversteken

Tien vrijwilligers van IVN-afdeling De Grutto in Wijhe hebben zaterdag op landgoed Onder de Gelder weer netten en emmers geplaatst om padden een veilige oversteek naar de wetering te bezorgen.

Komende tijd zullen de padden, als de temperatuur omhoog gaat en bij vochtig weer, de oversteek vanuit het bos naar de wetering maken. Elke ochtend, tot en met 25 april, controleren vrijwilligers de emmers en brengen de padden veilig naar de overkant van de weg. Op 28 maart en 4 april mag de jeugd ook dit jaar weer helpen bij het overzetten van de padden. Kijk voor informatie op de nieuwe website van IVN-afdeling De Grutto: staging2.ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.