iedereen op de bank bij wagenmans wonen

Wagenmans Wonen is afgelopen zondag officieel benoemd tot subsponsor van Rohda Raalte. Bas en Joris Wagenmans, de eigenaren van de woninginrichtingzaak in Lemelerveld, hadden er een ludieke actie aan gekoppeld.

Op en om de dug-outs zijn reclameborden geplaatst met de tekst ‘Bij Wagenmans Wonen wil iedereen op de bank zitten’. Om de dug-outs stonden ter illustratie enkele luxe banken van Wagenmans Wonen. “Het was een ideetje van onze medewerker Rudie Holterman”, vertelt Joris Wagenmans. “Hij komt uit Raalte en hem leek dit een mooie stunt. Uiteraard konden wij ons daar prima in vinden!”

Willy Marsman, hoofd sponsorcommissie van Rohda Raalte, onthulde de nieuwe reclameborden samen met de gebroeders Wagenmans. Rohda speelde zondag thuis tegen Koninklijke UD uit Deventer. Rohda wist de winst met 2-0 naar zich toe te trekken. Na afloop gingen de voetballers nog even met hun nieuwe subsponsor op de foto. Wagenmans Wonen is al jarenlang ‘gewoon’ sponsor van de Raalter club. Bij het subsponsorschap horen extra rechten en plichten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.