ida van den enk wint tweede fotowedstrijd

Ida van den Enk uit Raalte is de winnares van de tweede ronde van de fotowedstrijd die Salland Centraal in samenwerking met De Fotograaf uit Raalte heeft uitgeschreven. De opdracht was deze keer om een foto te maken die in het teken stond van het thema ‘Carnaval’. In totaal kwamen er slechts 31 foto’s binnen. Ida stuurde een foto van jeugdige carnavalsvierder, verkleed als kok.

Volgens ons enige jurylid Clark Hueting valt de foto van Ida om diverse redenen op: Het leuke koppie van het jochie; het goed gepakte moment van de fotograaf; de spanning en het plezier in de gezichtsuitdrukking; de mooie close-up en het nieuwsgierige gevoel dat de foto bij de kijker losmaakt, waar kijkt het jochie zo verrukt naar! “De licht diagonale compositie tezamen met de juiste belichting maakt de foto helemaal af”, stelt Clark Hueting, eigenaar van De Fotograaf.

Het onderwerp van de derde ronde van de fotowedstrijd is ‘Lente’. Tot en met donderdag 30 april kun je je foto’s inzenden op onze speciale actiesite: Fotograaf.sallandcentraal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.