houtdorp olsterhof zoekt nog vrijwilligers

Om het houtdorp in de Olsterhof ook dit jaar tot een groot succes te maken, is Landstede Welzijn Olst-Wijhe op zoek naar enkele vrijwilligers van 18 jaar of ouder met ervaring in het omgaan met kinderen. Het houtdorp wordt dit jaar in week 33, van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 augustus, gehouden en is bedoeld voor kinderen van de basisschool.

Vind jij het leuk om met een groep kinderen hutten te bouwen en andere activiteiten te begeleiden, of wil je helpen met schminken of andere werkzaamheden? Meld je dan bij Landstede Welzijn aan als vrijwilliger op telefoonnummer 0570-562529 of per mail op welzijnolstwijhe@landstede.nl. Vrijwilligers worden alle dagen om 09.00 uur ’s ochtends op de Olsterhof verwacht. Ook tijdens het opbouwen op maandag is hulp gewenst. Ook als je maar één of twee dagen kunt helpen is dat geen probleem. Loop voor meer informatie ook eens binnen bij ’t Olde Postkantoor aan de Aaldert Geertsstraat 39 in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.