hoftheater presenteert cabaretklucht

Cabaretier Onno Innemee brengt zaterdag 7 maart de voorstelling ‘Wie heeft Onno Innemee vermoord?’ op de planken in het Hoftheater. En dat is niet zo maar een cabaretvoorstelling, nee Onno heeft een uniek concept uitgewerkt. In zijn eentje brengt hij een heuse klucht, waarbij hij in de huid kruipt van meerdere personages.

De strekking van het verhaal is als volgt: Onno heeft zijn beste vrienden en familie uitgenodigd in een landhuis ergens in Limburg. Hij vermoedt dat één van hen hem wil vermoorden. Maar wie? En waarom? Ze hebben allemaal een motief. De gasten komen één voor één binnen en krijgen allemaal een eigen kamer. De relaties tussen de gasten zijn gecompliceerd: Oude geliefden, een moeder en zoon, verloren familie, etc. In de loop van de avond vindt er inderdaad een moord plaats. Wie is er schuldig? Veel zaken uit het verleden worden opgerakeld en langzaam begint duidelijk te worden waar deze bijeenkomst zijn oorsprong vindt.

Kaarten voor deze voorstelling (à 14,50 euro) zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte, via staging2.hoftheater.nl of vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Op die site vind je ook filmfragmenten van Onno Innemee. Aanvang is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.