heaven on earth party enorm groot succes

De ‘Heaven on Earth Party’ bij Café de Baron in Heino was zaterdagavond een groot succes. Het feest, in het kader van de wedstrijd ‘Vrienden van de Baron Live’, werd georganiseerd door het eerste damesteam van Heino Handbal Zet Door (HHZD).

De speelsters – elf engeltjes en één duiveltje – garandeerden vooraf een geweldig feest en dat werd het ook. Café de Baron was zéér fraai versierd, geheel in de stijl van het thema. En de belangstelling voor het feest bovenverwachting groot. Uiteraard tot enthousiasme van de handbalsters, die achter de bar vooral druk waren met tappen en de verkoop van hun speciale cocktails.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.