hartkamp in trotse bezit jeu de boules baan

De jeu de boules baan bij woonzorgcentrum De Hartkamp in Raalte is in recordtempo gerealiseerd. Vrijwilligers, waaronder wethouder Roger de Groot, hebben vrijdag en zaterdag in het kader van Make A Difference Day onder leiding van een medewerker van een Raalter bestratingsbedrijf de schop en kruiwagen ter hand genomen. En niet zonder resultaat, want de jeu de boules baan ligt er piekfijn bij en is klaar voor gebruik.

Terwijl vrijwilligers vrijdag en zaterdag stug doorwerkten, kwamen diverse bewoners van De Hartkamp al hun belangstelling tonen, onder het genot van een kop koffie. Rond het middaguur werden ook afdelingsvrijwilligers en bewoners erbij betrokken en werden zij verrast met een smakelijke lunch. Amper de maaltijd genuttigd wilden de vrijwilligers alweer aan het werk. En zodoende kon één van de bewoners zaterdagmiddag rond drie uur de eerste boules al op de hagelnieuwe baan laten rollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.