gratis naar go ahead eagles tegen mvv

Salland Centraal houdt in samenwerking met Go Ahead Eagles een prijsvraag. Onder de goede inzendingen worden drie setjes van twee kaarten voor de komende wedstrijd tegen MVV op vrijdag 03 april verloot. Voor de Deventer ploeg is dat duel de allerlaatste strohalm om kans te maken op deelname aan de playoffs. De wedstrijd van zondag moet in ieder geval vertrouwen geven. Op bezoek bij AGOVV boekte de ploeg van trainer Andries Ulderink haar grootste zege van het seizoen: 1-5.

De selectie van Go Ahead voor volgend jaar krijgt ondertussen steeds meer vorm. Een aantal spelers weet zeker dat ze ook dan in de Adelaarshorst zal voetballen, terwijl anderen hun heil elders moeten zoeken. Onder wie Oguzhan Türk en Rence van der Wal. Beide hebben hun handtekening gezet onder een contract in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Go Ahead Eagles heeft de laatste periode zelf geen aanwinsten gepresenteerd voor volgend jaar.

Sinds de winterstop speelt er een A-international in de selectie van Go Ahead Eagles. Wie is dit?

A: Kari Arkivuo

B: Sander Post

C: Marco Parnela

Je kunt je antwoord tot donderdagmiddag 12.00 uur mailen naar de redactie. Vermeld daarbij naast het juiste antwoord ook naam, telefoonnummer en woonplaats. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.