gratis naar cuby en the blizzards in lantaarn

Cuby & the Blizzards komt voor het eerst sinds jaren weer met een nieuw studioalbum. Het album verschijnt in maart 2009 en de try out is op donderdag 19 maart in De Lantaarn. En wat het leuke is, Salland Centraal geeft twee setjes van twee kaarten met cd weg. Zomaar! De Lantaarn in Hellendoorn is een echt begrip in de regio. Wat begon als klein bluescafé groeide uit tot serieuze concertzaal. Dé concertzaal van het oosten. Voor muziek en meer.

De titel van het nieuwe album is nog niet eens bekend, maar alle nieuwe nummers kun je al horen in De Lantaarn in Hellendoorn op donderdag 19 maart. De promotie van het nieuwe album moet zelfs nog helemaal op gang komen, maar dat gaat ongetwijfeld lukken. De fotografie voor het nieuwe album is namelijk verzorgd door de wereldberoemde huisfotograaf van U2, Anton Corbijn.

Cuby & the Blizzards is een uit Drenthe afkomstige bluesband, opgericht in de jaren zestig. De originele band werd geformeerd door Harry Muskee en bestond verder uit Eelco Gelling, Nico Schröder en Hans Kinds. In de grootste succesjaren bestond de band uit Muskee, Gelling, Herman Deinum, Helmig van der Vegt en Hans Lafaille. Diverse anderen speelden in de loop der jaren in de band, onder wie Herman Brood en Hans Waterman.

De entree voor het optreden van Cuby & the Blizzards in De Lantaarn in Hellendoorn bedraagt in de voorverkoop vijftien euro, maar Salland Centraal mag dus twee keer twee toegangskaarten gratis en voor niets weggeven. En bij elk setje doen we er een exemplaar van het nieuwe album bovenop. Zomaar! Dat doen wij door een prijsvraag. Het beantwoorden van één simpele vraag is de tegenprestatie die wij verlangen.

Klik hier om de Cuby & the Blizzards-vraag direct te openen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.