goede seizoensstart coureur robin jansen

Robin Jansen is het nieuwe seizoen zondag goed begonnen. De jonge coureur van het Jansen Racing Team uit Wijhe eindigde op zijn favoriete Midlandcircuit in Lelystad beide manches op een tweede plaats, wat hem uiteindelijk een podiumplek opleverde. Het scheelde niet veel of hij had zelfs de hoogste trede mogen beklimmen, want tijdens de eerste manche lag Jansen lange tijd aan kop. Door een schuiver van een achterblijver moest hij echter uitwijken, waardoor hij zijn koppositie verloor.

Het wegraceseizoen in de SOBW 50cc Sportklasseweer begon voor de renstal uit Wijhe dus duidelijk beter dan hoe het vorig jaar eindigde. Destijds zat er constant een pechduivel bij Jansen op de motor, terwijl het materiaal wel goed was. Afgelopen winter werd er toch weer veelvuldig aan de machines gesleuteld, om dit jaar in ieder geval wel een goede start te maken. Het materiaal ziet er weer op en top uit, en ook het rennerskwartier is drukker bemand dan vorig seizoen. Het deelnemersveld is gegroeid en het niveau lijkt gestegen. In alle opzichten dus een positieve start van het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.