Home / archiefcentraal / giel beelen opnieuw als host op dauwpop

giel beelen opnieuw als host op dauwpop

Net als voorgaande jaren mag de organisatie van Dauwpop ook voor komende editie Giel Beelen aankondigen als host op het Enge Bos-podium. De DJ van Radio 3FM is op eigen verzoek de hele dag, samen met zijn vrienden van de Stylus DJ’s, gastheer in Hellendoorn. De populaire DJ is zelfs bereid om zijn vaste programma ‘Wansmaak Woensdag’ voor één keer te verplaatsen naar donderdag. Dauwpop krijgt op het Enge Bos-podium een wansmaak-editie!

En welke bands heeft de heer Beelen dan te gast? De Drentse rockers van Mooi Wark komen spelen, terwijl ook de Brabantse feestband Band zonder Banaan garant staat voor een mooi en eigenzinnig optreden. Ook is er tijd voor een echte ‘eighties cult coverband’ in de vorm van The Hot Stewards. Alle hits uit de jaren tachtig komen voorbij, maar dan uitgevoerd door vijf iets te ijverig in de make up pot gekeken mannen. Je verlaat het Enge Bos dit jaar niet zonder een grote grijns op je hoofd.

Wanneer je het Enge Bos gevonden hebt kan je daar gerust de hele dag vertoeven voor het grootste, ongecompliceerde feest in Oost Nederland. Want naast Mooi Wark en Band zonder Banaan komt ook Wolter Kroes, één van de helden van het Nederlandse lied, even buurten. En dat is nog niet alles want ook de leukste metal gimmick komt op Hemelvaartsdag naar Hellendoorn: Patatje Metal. Alle Nederlandstalige klassiekers omgetoverd tot brute metalnummers. Hilarisch!

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.