Home / archiefcentraal / gezonde hartkampschool houdt open huis

gezonde hartkampschool houdt open huis

Kinderen van basisschool De Hartkamp in Raalte hebben de komende twee weken extra aandacht voor hun gezondheid. Van 9 tot en met 18 maart wordt er op de school gewerkt binnen het project ‘Op je gezondheid’. Een huisarts, doktersassistente en fysiotherapeut komen bijvoorbeeld vertellen over hun beroep. Verder krijgen de kinderen een kijkje achter de schermen bij een instellingskeuken en een supermarkt.

De leerlingen werken gedurende twee weken ook samen met kunstenaars aan een kunstwerk, dat bij het open huis op woensdag 18 maart voor iedereen tentoongesteld wordt. OBS de Hartkamp laat tijdens die dag zien dat het een gezonde school is, waarbij steeds activiteiten georganiseerd worden die aansluiten bij dat profiel. Tijdens de open dag worden er animatiefilmpjes over bewegen getoond. Ook worden er internationale hapjes geserveerd, gemaakt door de allochtone ouders van de school. Het open huis is van 18.30 tot 20.00 uur.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.