gemeente niet in beroep tegen hoogeboom

Het heeft er alle schijn van dat Hoogeboom Raalte aan de Stobbenbroekerweg voortaan ook volgens het bestemmingsplan grof vuil mag blijven inzamelen. De gemeente Raalte gaat namelijk niet in hoger beroep tegen de gerechtelijke uitspraak.

Sterker nog, het besluit van de rechter wordt meegenomen ‘bij een nog te nemen besluit over de bestemming van het perceel van het bedrijf in het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied’. Eerder had de gemeente Raalte met een dwangsom gedreigd, maar het bedrijf ging daar met succes tegen in beroep. De rechter oordeelde zelfs dat de gemeente de gemaakte proceskosten (ruim 1.200 euro) van Hoogeboom moet vergoeden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.