geen drempels tijdens open huizen dag

Veel bewoners van woningen in Salland die te koop staan, zetten zaterdag 28 maart van 11.00 tot 15.00 uur hun deuren open voor belangstellenden.

De Open Huizen Dag mag inmiddels een traditie worden genoemd. “Elk voor- en najaar organiseren we deze dag”, vertelt Paul Hannink van het gelijknamige makelaarskantoor in Raalte. “Het is een goede gelegenheid om zonder drempels een woning te bekijken. Belangstellenden hoeven geen afspraak te maken, maar kunnen gewoon bij de deelnemende adressen binnengaan. Bij veel woningen staat dan ook de deur open.”

Het principe van de open dag spreekt eigenlijk voor zich. Paul: “Op staging2.hannink.nl, op staging2.funda.nl, in onze etalage én de speciale, huis-aan-huis verspreide krant zullen de deelnemende adressen komen te staan. Alle deelnemende panden zijn ook te herkennen aan een raamposter. De eigenaar van de woning geeft zelf een rondleiding. Op de locatie zullen uitgebreide informatiebrochures liggen.”

Vanzelfsprekend zullen de kantoren van Hannink Makelaars ook geopend zijn. “De open dag heeft meer dan eens twee tevreden partijen opgeleverd. Dat vind ik één van de mooie kanten van deze dag”, aldus Paul.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.