femmage met vuil in capellenborgtheater

De vier vrouwen van theatergroep Femmage staan zaterdag 21 maart met ‘Vuil’ in het Capellenborgtheater in Wijhe. De voorstelling begint om 20.15 uur en er zijn nog kaarten.

In ‘Vuil’ zijn de vrouwen van Femmage verwikkeld in een bikkelharde en vooral smerige afvalrace vol vuile streken. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie er blijft en wie er af moet vallen. Durft het publiek zich uit te spreken? Wat zegt de jury? Het is nogal wat om te kiezen tussen de winnaar van de hondenshow, de travestiet, het fanfarelid of de kruisruiker. Gelukkig schept de smetteloze zang weer orde in de chaos. Schoon, fris (ook onder de rand) en opgeruimd verlaat het publiek de zaal.

Kaarten zijn verkrijgbaar in Wijhe bij postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe, in Olst bij Boek- en kantoorvakhandel Korten. Voorverkoop: 16 euro. Aan de zaal: 17 euro. Kaarten kunnen ook besteld worden via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Voor meer info zie: staging2.capellenborgtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.