familie zwakenberg wint vliegreis tuinexpo

De heer en mevrouw Zwakenberg uit Wijhe hebben een vliegreis naar het tropische eiland Sint Maarten gewonnen. Uit een grote stapel ingevulde enquêteformulieren werd op de slotdag van de Tuinexpo Salland in Luttenberg het winnende formulier van de familie Zwakenberg tevoorschijn gehaald.

Na de bekendmaking van de prijswinnaars werd de vijftiende editie van de Tuinexpo Salland afgesloten. Tuinexpo-voorzitter Albert Hogenkamp toonde zich buitengewoon tevreden. De hele organisatie kan wat hem betreft terugzien op een bijzonder geslaagd evenement. Ook de standhouders waren na afloop positief over de tuinexpo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.