Home / archiefcentraal / familie zwakenberg wint vliegreis tuinexpo

familie zwakenberg wint vliegreis tuinexpo

De heer en mevrouw Zwakenberg uit Wijhe hebben een vliegreis naar het tropische eiland Sint Maarten gewonnen. Uit een grote stapel ingevulde enquêteformulieren werd op de slotdag van de Tuinexpo Salland in Luttenberg het winnende formulier van de familie Zwakenberg tevoorschijn gehaald.

Na de bekendmaking van de prijswinnaars werd de vijftiende editie van de Tuinexpo Salland afgesloten. Tuinexpo-voorzitter Albert Hogenkamp toonde zich buitengewoon tevreden. De hele organisatie kan wat hem betreft terugzien op een bijzonder geslaagd evenement. Ook de standhouders waren na afloop positief over de tuinexpo.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.