Home / archiefcentraal / extra voorstelling van broer zoekt vrouw

extra voorstelling van broer zoekt vrouw

Toneelvereniging Kunst en Vriendschap uit Dalmsholte heeft deze maand twee keer voor een volledig uitverkochte zaal het blijspel ‘Broer zoekt vrouw’ opgevoerd in buurtcafé De Dalmshoeve in Dalmsholte. Vanwege het overweldigende succes heeft de toneelvereniging besloten een extra voorstelling te geven. En wel op zaterdag 4 april.

Het stuk handelt over de gebroeders Meulenbult. Beiden zijn vrijgezel en wonen bij hun oude vader in huis. De ene broer moet nodig aan de vrouw, tenminste dat vinden de mensen uit zijn naaste omgeving. Er wordt dus een advertentie gezet in de plaatselijke krant. Er komen enkele huwelijkskandidaten op af, zeer bijzondere dames… Aanvang: 20.00 uur.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.