extra voorstelling van broer zoekt vrouw

Toneelvereniging Kunst en Vriendschap uit Dalmsholte heeft deze maand twee keer voor een volledig uitverkochte zaal het blijspel ‘Broer zoekt vrouw’ opgevoerd in buurtcafé De Dalmshoeve in Dalmsholte. Vanwege het overweldigende succes heeft de toneelvereniging besloten een extra voorstelling te geven. En wel op zaterdag 4 april.

Het stuk handelt over de gebroeders Meulenbult. Beiden zijn vrijgezel en wonen bij hun oude vader in huis. De ene broer moet nodig aan de vrouw, tenminste dat vinden de mensen uit zijn naaste omgeving. Er wordt dus een advertentie gezet in de plaatselijke krant. Er komen enkele huwelijkskandidaten op af, zeer bijzondere dames… Aanvang: 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.