expositie ria huijgen in boerderij strunk

In boerderij Strunk in Raalte is vanaf zaterdag 7 maart een expositie te zien met werken van Ria Huijgen. De expositie is tot en met eind april te bezichtigen aan de Deventerstraat 64.

“Tekenen is al van jongs af aan mijn hobby”, vertelt Ria. “Mijn passie deelde ik in eerste instantie met drie zussen, maar de liefde voor tekenen en schilderen is altijd gebleven. Zo ben ik, toen ik nog in Apeldoorn woonde, op schilderles gegaan bij Herman Bulder. Van hem heb ik geleerd hoe je op de oud-Hollandse manier een schilderij van olieverf moet maken. Laag over laag en vooral heel veel geduld hebben.” Voor meer informatie over Ria Huijgen kijk je op staging2.riartistic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.