er even helemaal tussenuit met albert heijn

Het worden Holiday-weken bij de Albert Heijn aan de Molenhof 20 in Raalte. De supermarkt houdt namelijk tussen 9 maart en 17 mei een speciale actie waarbij klanten kunnen sparen voor een hotelcheque die goed is voor drie overnachtingen voor twee personen. Ruim 350 hotels in de leukste plaatsen in twaalf landen openen hun deuren en heten de klanten van Albert Heijn van harte welkom. Hotels aan het strand, in de bossen, in de bergen of de stad en een selectie van Wellness-hotels waar ook de hond welkom is.

In de actieperiode ontvang je voor iedere vijftien euro aan boodschappen bij Albert Heijn een speciale spaarzegel. Bij inlevering van één volle spaarkaart (twintig zegels) ontvang je de AH Holiday Hotelcheque geheel gratis. Een hotelcheque heeft een waarde van 39 euro, waarmee twee tot drie overnachtingen voor twee personen al zijn afgerekend. Je betaalt alleen het ontbijt en diner in het hotel van je keuze gedurende het aantal dagen dat je er verblijft. Maar eten moet je sowieso, de hotelkamer krijg je er nu gratis bij!

Groot voordeel aan de actie bij Albert Heijn is dat de hotelcheque, die na ontvangst één jaar geldig is, niet op naam staat. Daarom is het ook zeer geschikt als leuk en origineel cadeau voor familie, vrienden of collega’s. Bovendien is het mogelijk om meerdere cheques met elkaar te combineren voor een langer verblijf. Met twee volle spaarkaarten kun je op die manier al zes nachten verblijven bij de mooiste drie- en viersterrenhotels in binnen- en buitenland. En niet alleen, want een cheque is geldig voor twee personen.

Ook het uitzoeken van een geschikt hotel en het boeken van een kamer werkt heel eenvoudig. En omdat de hotelcheques een jaar geldig zijn heb je alle tijd om er eens rustig voor te gaan zitten. Een uitgebreid overzicht van alle hotels met foto’s omschrijving, beschikbaarheid en minimum uitgaven voor ontbijt en diner kun je vinden in de Hotelgids online. Ook het boeken gaat gemakkelijk via die site. Hotel uitzoeken, rechtstreeks gratis reserveren en bij aankomst in het hotel de ingevulde hotelcheque afgeven. Veel eenvoudiger op vakantie gaan kan haast niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.