Home / archiefcentraal / enquete leefbaarheid in wesepe geslaagd

enquete leefbaarheid in wesepe geslaagd

De enquête, betreffende de sociale cohesie in het dorp Wesepe, is door flink wat bewoners ingevuld. Met enkele dorpsbewoners en belanghebbenden zijn de resultaten inmiddels uiteengezet in Zalencentrum Wesepe. Ans Korenromp van Zij-Actief verlootte twee waardebonnen onder de deelnemers van de enquête. Er was een bon voor mevrouw Grotentraast-Dieperink en een bon voor meneer Grievink.

Zij-Actief is één van de vijf organisaties die de enquête hebben opgesteld om de sociale leefbaarheid in het dorp in kaart te brengen. Interessant zijn onder andere de uitkomsten van de enquêtes met betrekking tot de positie van de ouderen in de gemeenschap. Het blijkt dat de kerk de ouderen heel veel sociale contacten biedt. Tevens kwam uit de enquête naar voren dat het verenigingsleven een belangrijke rol speelt in Wesepe.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.