eerste tennisclinic bij ramele groot succes

De eerste van twee tennisclinics voor jeugd in de tennishal bij Tennisvereniging Ramele Raalte (TRR) was woensdag een groot succes. Vele nieuwe talenten maakten kennis met de tennissport. Ook vaders, moeders, opa’s en oma’s kwamen een kijkje nemen.

Onder begeleiding van clubtrainer André Mekers, die ondersteunt werd door Tino Vlierhuis en een aantal enthousiaste leden van de jeugdcommissie, werd er gestart met een warming-up. Daarna gingen de kinderen in groepen uiteen, om wat te wennen aan de ballen en de rackets. En tot slot waren de diverse oefeningen, met spelelement, een groot feest. Volgende week woensdag is er wederom een tennisclinic. Aanmelden kan bij André Mekers via: a.g.mekers@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.