eagles ontvangt emmen ben jij er gratis bij

Salland Centraal houdt in samenwerking met Go Ahead Eagles een prijsvraag. Onder de goede inzendingen worden drie setjes van twee kaarten voor de komende wedstrijd tegen Emmen op vrijdag 20 maart verloot. Voor de Deventer ploeg in feite al een cruciaal duel, de eerste in de zesde periode. Deze periode moet voor Go Ahead bovengemiddeld verlopen om kans te maken op de playoffs. Op het moment staat Eagles tiende op de ranglijst.

Overigens is Go Ahead al druk bezig met de selectie voor komend seizoen. De club heeft besloten de aflopende contracten van enkele spelers niet te verlengen en ook een aantal eenzijdige opties wordt niet gelicht. “Dat wil overigens niet zeggen dat wij van alle spelers afscheid nemen. Het is best mogelijk dat we in een later stadium alsnog met een aantal van deze spelers in gesprek gaan over een nieuw contract”, aldus trainer Ulderink.

Welke speler van GA Eagles met een aflopend contract speelt volgend seizoen voor zaterdaghoofdklasser Kozakken Boys?

A: Koen van der Biezen

B: Marc Overmars

C: Frank Broers

Je kunt je antwoord tot donderdagmiddag 12.00 uur mailen naar de redactie. Vermeld daarbij naast het juiste antwoord ook naam, telefoonnummer en woonplaats. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.